Kurskvällar

Kurskväll

Gillar du och dina vänner att pyssla, har ni slutat sy på syjuntan eller har ni bara idétorka?
Vi anordnar kurskvällar med olika teman.

Lär dig göra buketter

Här lär du dig att binda fina buketter med "rätt" teknik. Du får även lära dig de olika stilar som finns på buketter och hur man på ett snyggt sätt packar in blommor.

Gör din egen dörrkrans

Här lär du dig binda kransar med olika material och tekniker. Du får tips och ideer hur du på olika sätt kan dekorera din krans.

Låt dig inspireras

Här får du tid att gå runt i butiken och få inspiration. Vi kan även ge tips och ideer för hur du på ett enkelt sätt kan piffa till det där hemma med fina krukväxter och snittblommor.

Återbruka mera

Här visar vi dig hur du faktist kan få användning för den där gamla kastrullen, kaffekoppen, resväskan eller stolen. Kanske behöver du inspiration för bordsdukningen till festen, eller har du ett tråkigt hörn i trädgården?

Grötfrukost (under december månad)

Detta innebär som det låter, en morgon med en god grötfrukost och inspiration innan jobbet. Finns det ett bättre sätt att börja morgonen på?

 

Låt detta lockande eller har ni egna idéer så är ni varmt välkomna att kontakta oss på Gullvivan så fixar vi en kväll skräddarsydd för er.

Kostnaden är 150 kr per person och då ingår det fika och utbildning efter önskemål. Ni får 20% rabatt på materialet som ni använder och denna rabatt gäller också på allt i butiken.